Vinura

Triple Three Citrus Infusion gin

Specificaties

Soort
gin
Druifsoort
-
Regio
Stellenbosch
Jaar
-

Geïnspireerd door het erfgoed van toegewijd vakmanschap, weerspiegelen drie meesterlijk gedestilleerde gins de essentie van smaak. Trots geproduceerd met behulp van één van de modernste koperen kolom-pot destilleerinstallaties, gelegen op de historische Blaauwklippen Wine Estate. De destilleerderij levert perfect uitgebalanceerde, ambachtelijke gins: de beste start voor een drankje van wereldklasse. Triple Three estate distillery

Zongerijpte sinaasappels uit de Oostkaap, evenals biologische citroenen uit Stellenbosch lenen hun smaken aan deze pittige gin. Weelderige aroma's van sinaasappel, citroen, limoen en rode grapefruit verdampen in de neus, terwijl de jeneverbes een milde bitterheid en verdere complexiteit toevoegt door de menthol- en eucalyptusaroma's. Een zucht van rabarber en citroengras brengen een zachte zoetheid aan de algehele smaak.
Met een neus van rijpe sinaasappelen, grapefruit, citrus-mint en lime, opent deze gin zich in de mond met de jeneverbes, citroenschil en een complex samenspel van citrus aroma’s en een hint van mint. De afdronk is voort durend met citroen, sinaasappel en grapfruit. Rijk en complex; verfrissend als een wandeling door een citrusboomgaard.

Downloads