Vinura

Triple Three African Botanicals gin

Specificaties

Soort
gin
Druifsoort
-
Regio
Stellenbosch
Jaar
-

Geïnspireerd door het erfgoed van toegewijd vakmanschap, weerspiegelen drie meesterlijk gedestilleerde gins de essentie van smaak. Trots geproduceerd met behulp van één van de modernste koperen kolom-pot destilleerinstallaties, gelegen op de historische Blaauwklippen Wine Estate. De destilleerderij levert perfect uitgebalanceerde, ambachtelijke gins: de beste start voor een drankje van wereldklasse. Triple Three estate distillery

Kruiden, gedroogde en verse theeblaadjes van buchu (een Zuid Afrikaans kruid met een smaakcombinatie van mint en zwarte bes), rooibos, kruidnagel, cedar houtspaanders en dennen, worden begeleid door delicate citroenschil, menthol, donkere bessen, mos en bosgeuren. Tonen van boshoning, esdoorn en amandelen leveren zoete, geroosterde elementen.
Met een neus van buchu, rooibos, kruiden en jeneverbes, opent de gin zich in de mond met boshoning en kruidige tonen, goed geïntegreerd door een zucht van munt en zoethoutwortel. De afdronk is elegant met toast, amandel en thee.

Downloads