Vinura

Accessoires

Geschenkverpakkingen

Bij mooie wijnen hoort ook een mooie verpakking. Zeker wanneer het een relatiegeschenk of einde-jaars cadeau betreft. Naast (ecologische) jute tassen leveren wij ook houten kistjes. De wijnkistjes kunnen voorzien worden van een tekst en uw logo door middel van (laser-)opdruk en/of uitsparing.
Nieuw in het assortiment zijn dozen (zie foto) die geheel naar huisstijl van uw bedrijf gecustomized kunnen worden, al mogelijk bij minimale afname van 50 dozen. Informeer naar de mogelijkheden.

Karaffen

Wijnen, zowel jonge als oude, verdienen gedecanteerd te worden. Uit respect, voor de oudere wijnen; uit vertrouwen, voor de jongere.
Het decanteren van oudere wijnen voorkomt dat depot dat zich over de tijd heeft gevormd, de wijn vertroebelt. Het decanteren van jonge wijnen, meerdere uren voordat deze geserveerd wordt, geeft de wijn de gelegenheid zich volledig te openen, waardoor geur en smaak volledig tot hun recht komen.
Neem contact met ons op voor meer informatie.

Winechill

WINECHILL, een design wijnkoeler: voor een goed glas wijn op de juiste temperatuur en een stijlvolle presentatie. Aanbevolen door sommeliers en wijnschrijvers.
• Houdt gekoelde witte, rosé wijnen tot een uur lang gekoeld;
• Brengt rode wijnen binnen 15 minuten op de perfecte temperatuur;
• De elegante drup-vrije schenktuit koelt en brengt de wijn direct in contact met de lucht terwijl je schenkt;
• Het etiket op de fles blijft zichtbaar.
Leg de rvs-stick (gevuld met een speciale thermale gel) twee uur in de vriezer alvorens deze te gebruiken. Na gebruik afspoelen met water.